• Професионална нега и грижа 24/7

  • Професионална соработка со сите видови на доктори/специјалист

  • Социјални и физички активности со цел духовно и психолошко збогатување на корисниците

  • Достоинство пред се

  • Максимална нега, грижа и хигиена во современа и професионална институција

  • Дозволете си и вие да бидете дел од нас каде што ние ја знаеме тежината на староста, да не бидете сами и осамени, повелете во нашата установа и заедно да чекориме по патеката на златното време.

Амбиент

  • Ние го нудиме најдоброто за Вас и Вашето здравје

    За сите дополнителни информации контактирајте не и закажете средба